Srpska lista: Umesto što šalje kamione za slikanje Haradinaj da hitno povuče anticivilizacijske takse!

Priština i njena suluda politika pritiska na Srbe na Kosovu i Metohiji je jedini krivac za sadašnju situaciju u srpskim opštinama severeno od Ibra, a Ramuš Haradinaj i ostali albanski politički lideri su apsolutno odgovorni za to što se Srbi na samoproglašenom Kosovu osećaju kao lovina i bića drugog reda, saoptštila je Srpska lista.

Vrhunski je cinizam kada Haradinaj predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osvedočenog borca za mir, stabilnost i srpsko-albansko pomirenje, optužuje za destabilizaciju i lažiranje krize na severu Kosova i Metohije. Te jeftine propagandne trikove Haradinaj može da prodaje svojim lakovernim sunarodnicima, ali Srbi znaju ko im radi o glavi i ko je glavni kreator nestabilnosti u čitavom regionu, saopštava Srpska lista.

U saopštenju se dodaje da su krizu stvorili Haradinaj, i njegovi partneri, uvođenjem anticivilizacijskih taksi, hapšenjem i prebijanjem nedužnih srpskih građana, fabrikovanim političkim optužnicama i stalnim kreiranjem atmosfere mržnje prema srpskom narodu.
Pozivamo Haradinaja da, umesto što šalje kamione za slikanje na sever Kosova i Metohije, pod hitno povuče anticivilizacijske takse, i tako da šansu miru i normalizaciji.