Српска листа: На данашњи дан Ђилас, Јеремић и Тадић допринели легализацији тзв косовске независности

Данашњи дан ће остати упамћен као датум када је режим Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и Бориса Тадића дао пуну подршку сепаратизму и цепању територијалне целовитости наше земље, саопштила је Српска листа.  

Поводом данашњег обележавања девете годишњице од одлуке Међународног суда правде, а на основу глупог питања Вука Јеремића и режима Бориса Тадића и Драгана Ђиласа којом су дали најснажнији допринос легализацији тзв. независности Косова, данас у Приштини захваљују Јеремићу на овом, како они кажу, најзначајнијем датуму за Косово.

Сви албански медији и званичници и данас Вука Јеремића опевавају као националног хероја. На доприносу “независном, целовитом, недељивом и јединственом Косову“ и „највећој међународној победи Републике Косово” захвалили су му и лично Рамуш Харадинај и Хашим Тачи. Сваки пут када Јеремић и Ђилас помену борбу за Србе на Косову и Метохији, Српска листа ће подсећати и њих али и јавност у Србији на сво зло које је њихова политика створила Србима на Космету. Од успостављања границе између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, па до свих недела и штеточинских споразума којима су загорчавали живот нашим суграђанима.

Остало је још да сачекамо да ли ће се данас Јеремић и Ђилас придружити честиткама Албанцима поводом овог, за њих великог успеха, а за српски народ најгнуснијег, подлог ударца са леђа Србима и Србији.