Српска листа: Држава Србија ће наставити да помаже Србе на КиМ

Држава Србија ће наставити да помаже опстанак Срба на КиМ, а опстанак младих брачних парова, подршка социјално угроженим и вишечланим породицама, приоритети су и Српске листе, поручено је данас из Прилужја и Племетине, где су боравили председник Српске листе Горан Ракић и потпредседници Далибор Јевтић и Игор Симић.

„Хвала вам на истрајности и упорности и што опстајете на овим просторима. Ви сте пример како се бори и како се воли ова земља. Зато ће држава Србија наставити да помаже нашим људима у покрајини, а Влада Србије и Канцеларија за КиМ обезбедиле су значајан број нових радних места која ће омогућити останак, пре свега младима на овом подручју“, поручио Горан Ракић, указавши на значај предстојећих ванредних парламентарних избора на КиМ и на неопходно јединство српског народа.

Да ће држава Србија и представници ове листе наставити да помажу, не само младе, већ и најугорженије, односно оне породице којима је помоћ најпотребнија, у циљу борбе за опстанак Срба на овим просторима, рекао је и потпредседник Српске листе Далибор Јевтић.

„Још 25 породица на територији КиМ добиће своје нове куће, јер се Српска листа залаже за опстанак младих људи и младих брачних парова са децом на простору Косова и Метохије“, казао је Јевтић.

Представници Српске листе су у Прилужју најавили изградњу куће породици Стевана Радосављевића.

А.М.