Матеја Јовановић и Богдан Столић из Грачанице у Црвеној Звезди

Матеја Јовановић и Богдан Столић из Грачанице, узраста од седам година, тренираће за Црвену Звезду и наступаће за овај клуб на турнирима, саопшила је Школа фудбала 28. јун. Млади фудбалери су прошли селекцију од сто педесеторо деце.

“Школа фудбала 28 јун из Грачанице је учествовала на селективним тренинзима Црвене Звезде у Краљеву и Београду. Селективне тренинге у Краљеву су радили тренери Црвене Звезде, где је тог дана у пет старосних генерација учествовало око 100 дечака. Школа фудбала је била део овог тренинга са шест малих фудбалера, а након вишечасовног тренинга, даље су прошла сва шесторица и позвана у Београд ради даљег селектирања.

Након што је Звезда одрадила три регионала тренинга у Шапцу, Зрењанину и Краљеву, на јучерашњем тренингу у Београду је присуствовало преко 150 дечака из целе Србије, из пет старосних генерација, од 2008-2012. Наши мали фудбалери су се одлично показали и добили похвале за целокупно приказивање на тренингу, за четири дечака смо могли да чујемо само речи хвале и да ће их у даљем периоду пратити. Наша два најмлађа члана, рођени 2012., скренули су пажњу на себе и добили позиве да тренирају у Звезди и да наступају на турнирима широм Србије. Матеја Јовановић и Богдан Столић ће у будуће наступати за Школу фудбала 28 Јун са простора општине Грачанице и за Црвену Звезду из Београда. За тренере из школе фудбала 28 Јун ово је највећи успех до сада, надамо се да ћемо и убудуће производити добре играче који ће се својим вештинама доказати и тренерима Црвене Звезде. Школа фудбала 28 Јун и Црвена Звезде сарађују већ неколико година, а у наредном периоду се планира званично потписавање сарадње као и отварање регионалног центра Црвене Звезде у Грачаници”, каже се у саопштењу достављеном медијима.

А.Ћ.