Арлов уручио помоћ породици Михајловић из Бадовца

Председник Одбора Републике Српске за помоћ Србима на Косову Милорад Арлов, данас је уручио новчану помоћ и пакете слаткиша петочланој породици Михајловић из Бадовца.

Арлов је у манастирској порти у Грачаници уручио три стотине евра и пакете са слаткишима Александри Михајловић из Бадовца. Ова петочлана породица опстаје без икаквих новчаних примања, с обзиром да ни Александра ни њен супруг нису у радном односу. Од дечијег додатка издржавају троје деце Миодрага, Луку и Лазара.

„Захвална сам господину Арлову на помоћи која нама много значи али велико хвала и председнику општине Срђану Поповићу који ми је помогао да ступим у контакт и да господина Арлова замолим за помоћ. Без посла смо и ја и супруг и све док је тако ја морам да налазим начина да се борим да опстанемо са три сина“, рекла је Александра.

„ Одлучили смо данас да пред овом светињом уручимо новчану помоћ породици Михајловић како би колико толико ублажили овај тежак живот српског народа на Косову и Метохији. Помажемо колико можемо и све то радимо захваљујући хуманости људи Републике Српске и њених институција“, казао је Арлов који ће у поподневним сатима посетити општину Грачаница где ће разговарати са председником општине Срђаном Поповићем о даљем наставку сарадње.