Arlov uručio pomoć porodici Mihajlović iz Badovca

Predsednik Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu Milorad Arlov, danas je uručio novčanu pomoć i pakete slatkiša petočlanoj porodici Mihajlović iz Badovca.

Arlov je u manastirskoj porti u Gračanici uručio tri stotine evra i pakete sa slatkišima Aleksandri Mihajlović iz Badovca. Ova petočlana porodica opstaje bez ikakvih novčanih primanja, s obzirom da ni Aleksandra ni njen suprug nisu u radnom odnosu. Od dečijeg dodatka izdržavaju troje dece Miodraga, Luku i Lazara.

„Zahvalna sam gospodinu Arlovu na pomoći koja nama mnogo znači ali veliko hvala i predsedniku opštine Srđanu Popoviću koji mi je pomogao da stupim u kontakt i da gospodina Arlova zamolim za pomoć. Bez posla smo i ja i suprug i sve dok je tako ja moram da nalazim načina da se borim da opstanemo sa tri sina“, rekla je Aleksandra.

„ Odlučili smo danas da pred ovom svetinjom uručimo novčanu pomoć porodici Mihajlović kako bi koliko toliko ublažili ovaj težak život srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Pomažemo koliko možemo i sve to radimo zahvaljujući humanosti ljudi Republike Srpske i njenih institucija“, kazao je Arlov koji će u popodnevnim satima posetiti opštinu Gračanica gde će razgovarati sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem o daljem nastavku saradnje.