Ракић и Поповић о економском развоју и просперитету младих

Потпредседник Владе и министар локалне самоуправе Горан Ракић састао се данас са градоначелником општине Грачаница Срђаном Поповићем. Разговарали су о стратегијама и идејама које ће бити фокусиране на економски развој и просперитет младих.

У саопштењу МАЛС-а достављеном медијима истиче се да су Горан Ракић и Срђан Поповић разговарали о „јачању сарадње и идентификацији програма и пројеката а све у циљу подизања институционалних капацитета локалне самоуправе. Такође, било је речи и о стратегијама и идејама које ће бити фокусиране на економски развој и просперитет младих“.

„Министарство локалне самоуправе ће наставити да пружа подршку и помоћ општини Грачаница а сва будућа сарадња ће бити усмерена на унапређењу квалитета живота свих становника ове локалне самоуправе“, поручио је Ракић током састанка.

Саговорници су још једном упутили апел свим грађанима да поштују и да се придржавају прописаних мера везаних за ковид-19, закључује се у саопштењу.

Занимљиво је да, иако су се састали у затвореном простору, ни Ракић ни Поповић данас нису носили маске, а јуче су их имали, чак и на отвореном.

Два функционера Српске листе настављају са обраћањем јавности саопштењима. Исто су учинили и након објављивања вести да је на територији општине Грачаница регистрован први случај заразе коронавирусом.