У општини Грачаница оболело још једно лице, продужено радно време општинске администрације

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

На територији општине Грачаница регистрован је још један случај корона вируса, саопштени је из Кризног штаба општине Грачаница, који обавештава јавност да је до сада потврђен 51 позитиван случај.

На одељењу Инфективне клинике Клиничког центра Приштина у Лапљем Селу хоспитализовано је 16 пацијената.

Кризни штаб општине Грачаница позива мештане да се стриктно придржавају свих прописаних мера јер је епидемиолошка ситуација на територији оптине Грачаница погоршана.

Одељење администрације општине Грачаница обавештава грађане да је због великих гужви продужен рад са странкама од 9 до 12, сваког радног дана.

„Како би изашли у сусрет свим грађанима и смањили непотребне гужве, одељење администарције донело је одлуку да рад са странкама које имају потребу да заврше неопходну папирологију у општини Грачаница продужи за још сат времена, од 9 до 12. Сви грађани који имају неодложну потребу да заврше неопходну папирологију морају поштовати све прописане мере посебно у смислу ношења маски рукавица и држања социјалне дистанце у реду испред општине“, поручују из општине Грачаница.


Наш портал је добио писма од неколико грађана који тврде да су протеклих дана приметили да особе за које је поуздано потврђено да су позитивне на КОВИД-19 и да би требало да буду у изолацији, шетају улицама Грачанице и Чаглавице, чиме угрожавају и себе и друге, па моле надлежне да реагују.