Još 41 lice obolelo u srpskim sredinama, različiti podaci za Gračanicu

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Još 41 slučaj zaraze korona virusom, od 124 obrađena uzorka, registrovan je u srpskim sredinama na KiM,

Još 41 slučaj zaraze korona virusom, od 124 obrađena uzorka, registrovan je u srpskim sredinama na KiM, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine Severna Mitrovica. Iz mitrovačkog Kriznog štaba saopštavaju da je u Gračanici obolelo još šest lica, dok iz Kriznog štaba opštine Gračanica, putem pisanog saopštenja, tvrde da u je u ovoj opštini sedmoro novoobolelih od poslednjeg preseka.

U Severnoj Mitrovici je registrovano još 12 novoobolelih, u Zvečanu još 10, petoro obolelih lica je iz Zubinog Potoka, troje iz leposavića, po dvoje iz Gnjilana i Kosovske Kamenice, jedna obolela osoba je iz Lipljana i šest osoba iz Gračanica. Kako je ranije objavio Krizni štab opštine Gračanica, u ovoj opštini je registrovano sedmoro novoobolelih.

Po podacima Kriznog štaba Severne Mitrovice, izlečene su tri osobe iz Kamenice, po dve iz Mitrovice, Zvečana i Gnjilana i jedna osoba iz Štrpca.

U srpskim sredinama su trenutno 124 aktivna slučaja zaraze korona virusom, a od početka epidemije je testiran 5.691 uzorak, registrovane 1.092 inficirane osobe, od kojih je 38 lica preminulo.

A.Ć.