Otvoreno Odeljenje Fizikalne terapije u Dijagnostičkom centru, mediji pozvani selektivno

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн
фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн


фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović danas je zajedno sa direktorom Kliničkog centra u Gračanici prof dr Bratislavom Lazićem otvorio

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović danas je zajedno sa direktorom Kliničkog centra u Gračanici prof dr Bratislavom Lazićem otvorio odeljenje fizijatrije u Dijagnostičkom centru u Gračanici, saopšteno je na sajtu opštine „Naša Gračanica“, dok naš portal nije dobio pozivnicu da prisustvuje događaju.

Popović je nakon otvaranja odeljenja fizijatrije naglasio da je ovo još jedan pokazatelj nastojanja opštine Gračanica da pomogne svojim meštanima i unapredi celokupni zdravstveni sistem koji se pored epidemije svakodnevno bori da očuva zdravlje svih građana.

„Danas su naši meštani dobili još jedan obnovljen, lep prostor u okviru našeg zdravstvenog sistema. Pored Republike Srbije, i mi kao opština pomažemo koliko god smo u mogućnosti, ne bi li obezbedili što je moguće bolje uslove za naš zdravstveni sistem i za naše meštane. Zdravstvo je stub našeg ostanka i opstanka i mi sigurno nećemo stati. U planu imamo da i dalje poboljšavamo saradnju sa Kliničko-bolničkim centrom i sa našim Domovima zdravlja. Ono što mogu da kažem kao gradonačelnik Opštine Gračanica je da u ovim teškim vremenima kada nas je zadesila ova pošast sa Kovidom-19, imamo jedan zdravstveni sistem koji je na zavidnom nivou i koji je uvek na usluzi našim meštanima“, naglasio je Popović, a objavljeno je na opštinskom sajtu.

Anđelka Ćup