Dodele nagrada za “Najbolje prakse u primeni Zakona o upotrebi jezika”

Илустрација фото: pixabay

Илустрација фото: pixabay

Kancelarija poverenika za jezike (KPJ) u saradnji sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju, Misijom na Kosovu (OEBS),

Kancelarija poverenika za jezike (KPJ) u saradnji sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju, Misijom na Kosovu (OEBS), poziva šefove kancelarija za informisanje zajedno sa članovima Mreže za jezičke politike da prisustvuju ceremoniji dodele nagrada „Najbolje prakse u primeni Zakona o upotrebi jezika“ koja će biti održana u četvrtak , 10. decembra 2020.godine 10:00 – 11:00 kao onlajn događaj.

Language Compliance Award

Join us tomorrow live to see who are the winners of the 2020 “Language Compliance Award”.
The results will be announced at the 2nd annual event organized by the Office of Language Commissioner and the OSCE Mission, starting at 10 am.
————-
Na ndiqni nesër drejtpërdrejtë për të parë kush janë fituesit e çmimit “Praktika më e mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve” për vitin 2020.
Rezultatet do të shpallen në ceremoninë e dytë vjetore të organizuar nga Zyra e Komisionerit për Gjuhët dhe Misioni i OSBE-së, me fillim në ora 10:00.
————–
Pridružite nam se sutra uživo da vidimo ko su dobitnici nagrade “Najbolje prakse u primeni Zakona o upotrebi jezika” za 2020.godinu.
Rezultati će biti objavljeni na drugom godišnjem događaju koji organizuju Kancelarija poverenika za jezike i Misija OEBS-a, sa početkom u 10 časova.

Posted by OSCE Mission in Kosovo on Wednesday, December 9, 2020

Link za prisustvovanje događaju je sledeći:

https://osce-org.zoom.us/j/96327135776
Meeting ID: 963 2713 5776
Passcode: VNXDyP3L

VAŽNO! Molimo vas da ažurirate vaše Zoom aplikacije kako biste mogli da koristite usluge prevoda u toku ceremonije.

Procedura za ažuriranje je sledeća:

  1. Kada se prijavite na platformu Zoom, pritisnite dugme (vaš profil) gore desno iznad dugmeta za podešavanja,
  2. Videćete kategoriju “Check for updates” blizu opcije Help, pa kliknite na nju i postupak će se automatski instalirati i omogućiti funkciju tumačenja.

Nagrada će biti dodeljena na osnovu praćenja upotrebe službenih jezika na zvaničnim veb stranicama uključujući i društvene mreže odgovarajućih institucija.