Мелиза Харадинај Стубла поднела оставку на место министарке спољних послова и на чланство у Алијанси за будућност Косова

Мелиза Харадинај Стубла је поднела оставку на место министарке спољних послова Косова, на све функције у Алијанси за будућност Косова, као и на чланство у тој партији. Стубла је оставку поднела после оптужби кандидаткиња за посланице из редова те партије, Фљорентине Ђерђај и Албане Битићи, за крађу гласова у њену корист, показујући и видео снимак који потврђује оптужбе, пише приштински Зери.

У видео запису, који је пре неколико дана објавио „Инсајдери“, наводи се да је супруг Мелизе Харадинај Стубла умешан у велики скандал са манипулацијом гласовима унутар странке, што је он касније демантовао и да је наводно случај пријавио полицији.

„Иако у још увек неразјашњеним околностима, усред пирамидалне шеме страха, линча, притисака, манипулације и уцене против мене и моје породице, сматрам да је морална обавеза и најправеднија ствар тренутна оставка на место министра спољних послова и дијаспоре, са свих функција у партијској Алијанси за будућност Косова и излазак из чланства “, написала је Харадинај-Стубла на свом фејсбук профилу.

А.Ћ.
Извор: Zeri.info