У општини Грачаница у току санација локалних путева

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

<font size="2"><em>фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн</em></font><hr />

Општина Грачаница преко општинског Одељења урбанизма почела је интензивне радове на санацији локалних путева.

Општина Грачаница преко општинског Одељења урбанизма почела је интензивне радове на санацији локалних путева. Председник општине Грачаница Срђан Поповић најављује да ће „најфреквентнији путеви бити санирани у свим местима општине Грачаница“.

Радови на санацији и попуњавању ударних рупа тренутно се спроводе на путу Грачаница-Лапље Село где је фреквенција возила и највећа, а великим делом радови су завршени и на локалном путу кроз Преоце, наводи се у саопштењу општине Грачаница.

Напомиње се да општинске екипе интензивно раде на терену на попуњавању и крпљењу рупа „на свим проблематичним местима где је саобраћај био отежан“.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић казао је да је задовољан интензитетом радова и најављује да ће се са радовима наставити и наредних дана.

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

„Зимски период довео је до тога да су многи локални путеви претрпели извесна оштећења па смо одмах са лепшим временом одлучили да се преко општинског одељења урбанизма крене са санацијом локалних путева. Радови иду добро и у наредном периоду учинићемо све да се у свим местима наше општине санирају локални путеви где има највише оштећења. Општина Грачаница је сервис свих грађана чинимо све да наши они буду задовољни и наш циљ о равномерним улагањима биће видљив и у наредном периоду“, казао је Поповић.

Општина Грачаница захваљује грађанима на разумевању, јер је саобраћај успорен на местима где се изводе радови.

Милена Максимовић
Извор: Наша Грачаница.