Ministar Rakić uručio ključeve novih kuća porodicama Nisić i Dimić iz Klokota

фото: Министарство за заједнице и повратак

Porodicama Nisić i Dimić iz Klokota su od danas u novim kućama. Ključeve im je uručio ministar za zajednice i povratak, Goran Rakić, saopšteno je iz Ministarstva za zajednice i povratak.

”Reči pretvaramo u dela, a ispunjavajući obećanja želimo da pružimo podršku, ne samo Nisićima i Dimićima, već da poručimo i mnogim drugim porodicama koje žive u lošem stanju, da će pomoć stići i do njih i da ne gube nadu u bolje sutra, jer su upravo u tom pravcu usmerena sva naša delovanja. Prekjuče smo položili kamen temeljac za izgradnju kuće socijalno ugroženoj porodici Krstić iz opštine Gračanica, a u narednim danima ćemo usrećiti još porodica uručenjem ključeva od kuća koje su kompletno završene”, rekao je ministar Rakić.

Ministar je kazao da je borba za opstanak srpskog naroda na Kosovu neprestana i da će tako ostati i ubuduće.

foto: Ministarstvo za zajednice i povratak

”Gradnjom novih kuća, pružanjem pomoći porodicama koje žive loše, asfaltiranjem puteva, postavljanjem nove rasvete, uređenjem parkova, kao i svakim drugim vidom pomoći, našem narodu poručujemo da nikada nećemo odustati od namere da se na ovim prostorima živi bolje. Ja danas delim sreću sa nasmejanim licima dece koja će predstojeću zimu dočekati u lepšem prostoru. Ovo je za mene neizmerna radost”, rekao je Rakić nakon uručenja ključeva.
Današnjem uručenju ključeva Nisićima i Dimićima, prisustvovali su aktuelni gradonačelnik Opštine Klokot Božidar Dejanović, kao i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Vladan Bogdanović, zaključuje se u saopštenju.

A.Ć.