Marija Novaković i članice „Avenije“ posetile Dragicu Gašić u Đakovici

Фото: Удружење "Авенија"

Članice Udruženja poslovnih žena „Avenija“ posetile su danas Dragicu Gašić u Đakovici, prvu srpsku povratnicu u tom gradu, objavljeno je na Fejsbuk stranici ovog Udruženja. Sa njima je danas bila i srpska povratnica u Prištini, Marija Novaković.

“Svojom posetom smo želele da joj pružimo podršku i ohrabrenje da se izbori sa svim nedaćama sa kojima se suočava, radi opstanka u svom stanu i svom gradu. Susret je bio jako dirljiv i stresan za sve nas. Naša poseta je doprinela da se sa Dragicom bolje upoznamo i zbližimo.”, navedeno je u objavi.

Zajedno sa članicama “Avenije”, Dragicu Gašić je posetila i Marija Novaković iz Prištine, koja je takođe povratnica u svom gradu i koja još uvek čeka da joj Agencija za imovinu oslobodi stan od uzurpatora, kao i da je Predškolska ustanova “Đurđevak” iz Prištine, sa sedištem u Gračanici, ponovo radno angažuje.

“Udruženje “Avenija” će i ubuduće, kako Mariji tako i Dragici, biti podrška i pružaće im pomoć kad god za to bude potrebe”, poručile su članice „Avenije“.

Ana Marković