Opština Gračanica podelila novogodišnje paketiće za učenike Osnovnih škola

Фото: Наша Грачаница

Opština Gračanica podelila je novogodišnje paketiće koje je obezbedila za decu nižih razreda osnovnih škola, a deci je poklone uručila predsednica opštine, Ljiljana Šubarić, piše Naša Gračanica.

U pratnji Deda Mraza i svojih saradnika, predsednica opštine Gračanica, Ljiljana Šubarić, obišla je Osnovne škole “Sveti Sava” u Sušici, “Braća Aksić” u Suvom Dolu i isturena odeljenja škola “Vuk Karadžić” u Radevu, Skulanevu i Batusu. Takođe, paketići su podeljeni i OŠ “Knez Lazar” u Donjoj Gušterici, ali i isturenim odeljenjima Gornjoj Gušterici, Dobrotinu, Livađu, Ugljaru i Lepini.

Prethodnog dana novogodišnji paketići su podeljeni učenicima Osnovnih škola u Gračanici, Lapljem Selu, Preocu i Kišnici.

Šubarić je čestitala svim mališanima u opštini Gračanica uspešan kraj prvog polugodišta i navela da da će Opština nastaviti da ulaže u mlade i razvoj školstava, te da će u 2022. godini po tom pitanju biti realizovani novi projekti.

“Dragi mališani želim vam da novogodišnje i božićne praznike provedete u zdravlju, miru i sreći. Da budete dobri đaci i postanete pravi ljudi“, poručila je Ljiljana Šubarić okupljenoj deci.

Kako se navodi na sajtu ove lokalne samouprave, novogodišnji paketići biće podeljeni i mališanima u takozvanoj Romskoj Mahali.

Izvor: Naša Gračanica