Krađa u toku sahrane, dva lica osumnjičena

Ukradena dokumenta iz tri automobile, koji su bili parkirani na parkingu ispred groblja u Lapljem selu, danas, u toku sahrane, prenosi RTV KiM. Jedno vozilo je imalo kosovske tablice, jedno beogradske, a jedno kruševačke, a iz vozila su ukradena dokumenta, novac i platne kartice.

Zorica Filipović, medicinska sestra iz Preoca, čiji je automobil obijen, bila na groblju, gde je shranjivan otac jednog njenog kolege, a kada se vratila, zatekla je slomljena stakla na automobilu, a stvari koje su ostale unutra, nije bilo.

“Uzeli su mi bankovne kartice, suprugova srpska i kosovska dokumenta i sve što je u torbici moglo da bude. Ko se nadao da će na groblju da razbiju tri automobila“, kaže Zorica.

Zamenik komandira policijske stanice u Grčanici, Boban Simonović, kaže da je policija izvršila uviđaj i da traga za osumnjičenim licima.

„Policijska stanica u Gračanici je oko 14 i 35 danas dobila poziv da je u dvorištu crkve u Lapljem Selu došlo do krađe iz tri vozila. Policijske jedinice su onda kada im se pružila prilika, izašle na lice mesta, uradili uviđaj i imamo dva potencijalna osumnjičena lica, a na osnovu iskaza svedoka. Radimo na prikupljanju ostalih informacija i dokaza“, kaže Simonović za RTV KiM.

A.Ć.

 

Izvor / RTV KiM