Pronađen napadač na srpsku devojčicu u Gračanici

Kosovska policija je pronašla osobu koja je u sredu posle podne napala maloletnu A.N. iz Gračanice o čemu je obavestila roditelje devojčice, saznaje GracanicaOnline.  U pitanju je Albanac iz Gnjilana koji je policiji priznao da je iz automobila u pokretu, udario devojčicu rukom.

U  trenutku napada na devojčicu, u automobilu su se nalazila dvojica Albanaca iz Gnjilana.  Iako je ulica u kojoj se desio napad na sedamnaestogodišnju A.N. pokrivena video nadzorom, kamere nisu zabeležile napad na devojčicu, ali je zabeleženo vreme prolaska crvenog automobila marke audi, koje se poklapa sa vremenom napada koje je devojčica navela u izjavi datoj u policiji, saznajemo iz izvora bliskih porodici.

Albanac koji je počinio napad je, kako je policija obavestila porodicu devojčice, želeo da se izvini, međutim, roditelji  devojčice to ne žele i, kako saznajemo, podneće krivičnu prijavu nadležnom sudu.

Kako portal  GracanicaOnline.info saznaje na istom mestu se pre dva meseca dogodio još jedan napada na mlađu ženu D.P. iz Gračanice (ime poznato redakciji). Na nju je u punoj brzini naleteo automobil, a napadači su je snažno udarili po nogama. I ovaj slučaje je prijavljen Policiji, ali počinioci nisu pronađeni.

I.M.