fbpx

Srpski mladić pretučen u centru Gnjilana

Nikolu Aksića (21) iz Pasjana sinoć su u centru Gnjilana, napala i pretukla trojica albanskih mladića, javila je TV Puls. Prema izjavi srpskog mladića, grupa Albanaca ga je napala, jer je na sebi imao majicu fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Jedan albanski mladić se izdvojio iz grupe, prišao Nikoli udario ga u glavu, strgao majicu sa njega i pocepao je. Napad se dogodio u neposrednoj blizini policijske stanice u Gnjilanu.

„Bio sam sa drugom da se ošišamo kod frizera, čija se radnja nalazi u blizini policijske stanice.“, kaže pretučeni Nikola.  „Kada smo se vraćali, jedan od trojice napadača prišao mi je, udario me u predelu glave, pocepao mi i uzeo majicu“.
Kako prenosi TV Puls iz Šilova, napadači su kasnije sprečili dvojicu srpskih mladića da slučaj prijave Policiji, tako da su oni to uradili nešto kasnije.

U Policiji je srpskim mladićima rečeno da postoji mogućnost da je kafić, ispred kojeg je došlo do incidenta, pod video nadzorom i da će u tom slučaju snimci sa bezbednosnih kamera biti pregledani. Istaraga je u toku.

%d bloggers like this: