fbpx

SNF: Pitanja za listu Srpska i premijera Vučića

„Pre tri nedelje, 15. avgusta ove godine, Srpski nacionalni forum (SNF) je povodom naznaka da će Srpska lista u parlamentu Kosova glasati za Sporazum o demarkaciji granice između Kosova i Crne Gore, uputio nekoliko pitanja Srpskoj listi. Na ta pitanja nije dobio odgovore, a naravno nije ih dobila ni šira javnost, što jasno govori koliko je srpskim političarima stalo do javnosti“, naovdi se u saopštenju SNF-a.

„S obzirom na to da se radi o grubom narušavanju Ustava Republike Srbije od strane poslanika Srpske liste, SNF ista pitanja upućuje vladi Srbije, i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovoga puta SNF podseća da „Srpska“ i dalje duguje te odgovore. Poslanici „Srpske“ nisu želeli da prisustvuju sednici parlamenta na kojoj bi se raspravljalo o demarkaciji, jer kako kažu, „nisu ispunjeni njihovi zahtevi“.

Podsećamo da je zahtev „Srpske“, postavljanje baznih stanica mobilne telefonije, a da će za uzvrat „Srpska“ glasati za demarkaciju međunarodno priznate granice Republike Srbije.

Koliko vrede te antene kad se za njih izdaje država? Da li je „antena“ postala najskuplja srpska reč? Prema „Srpskoj listi“ – jeste!“, zaljučuje se na kraju saopštenja Informativne službe SNF.

 

 

%d bloggers like this: