Za lečenje Milice Stević prikuljeno 10.000 evra. Akcija se nastavlja.

Akcija prikupljanja pomoći za lečenje Milice Stević iz Donje Gušterice koja biluje od tumora na mozgu nastavlja se i dalje.

Na donatorskoj večeri koja je sinoć organizovana, prikuljeno je 4.500 evra, rekla je Snežana Jovanović, jedna od organizatora akcije prikupljnja novčane pomoći za Miličino lečenje.

Predstavnici i radnici Privremenog organa opštine Priština, Opštine Gračanica, direktori preduzeća, ustanova, načelnici, lekari, privrednici, novinari, predstavnici NVO okupili su se i donirali sredstva za Miličino lečenje.

„To je samo početak, akcija se nastavlja u školama i sindikatima javni preduzeća. Učestvuju i privrednici, kladionice, prodavnice“, rekla je Jovanovićeva.

Do sada je za lečenje Milice Stević prikupljeno oko 10 hiljada evra. Zahtevi za prikupljanje sredstava poslati su svim gradonačelnicima srpskih opština, poslanicima, i ministrima u kosovskim institucijama. Prikupljanje novčane pomoći biće organizovano i u optšinama Štrpce i Leposavić.

Milica je zajedno sa članovima svoje porodice sinoć otputovala u Nemačku.

„Klinika na kojoj će biti omogućeno njeno lečenje prihvatila je da je primi,  a da se ostali deo novca uplati u međuvremenu.

„Nastavićemo sa prikupljanjem sredstava. Bitno je da su se ljudi odazvali i ujedinili“,rekla je jedan od organizatora akcije prikupljanja pomoći Snežana Jovanović.

Izvor: TV Most