Претучен старац у Грачаници

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС
Фото ГрачаницаОнлајн: КПС

Синоћ нешто после двадесет часова у породичној кући, у улици Јанићија Поповића, више починилаца са фантомкама на главама, напалo је и  брутално претукло  85-годишњег Војислава Поповића док су његовој  унуци, која живи  у истој кући са њим, везали руке и онемогућили да дозове помоћ, јавља Радио Грачаница.

Дежурни лекар на хируршкој клиници у Грачаници, Драган Перић, изјавио је да се ради о тешким телесним повредама:

„Пацијент је довезен колима Хитне помоћи, а у тренутку пријема био је свестан и оријентисан. На левој страни лица имао је више повреда и раздеротина, које смо санирали. Лево око му је било потпуно затворено од отока, а постоји повреда и носа због чега смо пацијента упутили на даље лечење у Клинички центар у Косовској Митровици“.

Станари улице у којој се десио инцидент, комшије и рођаци претученог Војислава, упутили су апел полицијској служби у Грачаници да хитно пронађе починиоце, али и да побољша безбедност мештана Грачанице, која није на задовољавајућем нивоу.

Екипа Радио Грачанице није успела да добије изјаву командира Полицијске станице у Грачаници, већ им је саопштено да ће се командир огласити саопштењем после окончања истраге.

Извор: Радио Грачаница

А.Ћ.