Pretučen starac u Gračanici

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС
Фото ГрачаницаОнлајн: КПС

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС

Sinoć nešto posle dvadeset časova u porodičnoj kući, u ulici Janićija Popovića, više počinilaca sa fantomkama na glavama, napalo je i  brutalno pretuklo  85-godišnjeg Vojislava Popovića dok su njegovoj  unuci, koja živi  u istoj kući sa njim, vezali ruke i onemogućili da dozove pomoć, javlja Radio Gračanica.

Dežurni lekar na hirurškoj klinici u Gračanici, Dragan Perić, izjavio je da se radi o teškim telesnim povredama:

„Pacijent je dovezen kolima Hitne pomoći, a u trenutku prijema bio je svestan i orijentisan. Na levoj strani lica imao je više povreda i razderotina, koje smo sanirali. Levo oko mu je bilo potpuno zatvoreno od otoka, a postoji povreda i nosa zbog čega smo pacijenta uputili na dalje lečenje u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici“.

Stanari ulice u kojoj se desio incident, komšije i rođaci pretučenog Vojislava, uputili su apel policijskoj službi u Gračanici da hitno pronađe počinioce, ali i da poboljša bezbednost meštana Gračanice, koja nije na zadovoljavajućem nivou.

Ekipa Radio Gračanice nije uspela da dobije izjavu komandira Policijske stanice u Gračanici, već im je saopšteno da će se komandir oglasiti saopštenjem posle okončanja istrage.

Izvor: Radio Gračanica

A.Ć.