Samostalna liberalna stranka podržava Isu Mustafu

Самостална либерална странка подржава Ису Мустафу

Самостална либерална странка подржава Ису Мустафу

Samostalna liberalna stranka, koja u okviru Srpske liste, u kosovskom parlamentu ima potpredsednika, oglasila se saopštenjem povodom imenovanja Mirjane Jevtić na mesto ministarke lokalne samouprave. Samostalna liberalna stranka, kao deo zajedničke Srpske liste, smatra da je današnji potez Ise Mustafe, prihvatljiv. “Imenovanje jedne  žene iz nevećinske zajednice, koja iza sebe ima rezultate na prethodnoj funkciji, za nas je razumljiv i prihvatljiv”, piše u saopštenju,dostavljenom medijima.

“Ova zamena neće dovesti do promene politike Srpske liste, koja ostaje na kursu dugoročne politike koja je u interesu srpskog naroda na Kosovu. Taj interes je ostvariv samo kroz učešće naših poslanika i ministara u radu Vlade, Skupštine i kroz svakodnevne aktivnosti”, zaključuje se u saopštenju.

Samostalna liberalna stranka podržava Isu Mustafu

Podsećamo, danas je zamenik premijera Kosova, Branimir Stojanović, takođe član Srpske liste, izjavio da smena ministra Ljubomira Marića i imenovanje Mirjane Jevtić, nije u dogovoru sa srpskom listom i ko god je to radio, radio je to na ličnu inicijativu i zbog sopstvenog interesa.

Anđelka Ćup