Покрајиски одбори СНС: Покрет социјалиста КиМ више политички не постоји

Српска напредна странка КиМ

После саопштења Покрајинског одбора Покрета социјакиста, поново су се саопштењем огласили Општински одбори Српске напредне странке Косова и Метохије у коме кажу да се „нож у леђа не прашта“ и да је Покрет социјалиста на Косову,  политички мртав. Саопштење преносимо иу целости:


Општински одбори Српске напредне странке на Косову и Метохији заузели су неопозив став према политичким аветима, која се представљаjу као Покрет социјалиста на КиМ. Они више политички не постоје, и у то ће се уверети када буду самостално наступали на било којим наредним изборима.Нож у леђа се не прашта. Никада.
Очајнички покушаји те групе да се камуфлира неискреним заклињањем на лојалност премијеру и Влади Србије и купе себи још неки дан на политичкој сцени остаће јалови, јер Владу Србије нити њеног председника нису питали за мишљење када су у Приштини заједно са Исом Мустафом правили антисрпски преврат.Своју „љубав“ и „лојалност“ према Србији и њеној влади показали сте издајом српских националних и државних интереса, када сте са Мустафом, а не са СНС и Александром Вучићем одлучивали ко ће да представља Србе на КиМ.
Немојте да штитите Александра Вучића од Српске напредне странке. Не зна се шта је одвратније: ваша издаја или веровање да након свега што сте учинили можете да се искупите полтронством и настојањем да посвађате Александра Вучића са његовом сопственом странком. Ви мислите и радите као мали и зли људи, зато што јесте такви, али сте коначно сами себе раскринкали и показали своје право лице забивши нож у леђа странци којој дугујете своје постојање, али и нож у леђа преосталом српском народу на Косову и Метохији.
Заборавили сте и на Вучића и на Србију када сте расписали конкурсе за интеграцију здравста и просвете у Лепосавићу у косовски систем, и тако починили издају само да бисте могли да запослите ваше чланове и послушнике. Заборавили сте на СНС када сте државне институције Србије злоупотребили са намером да оно што је од њих остало претворите у прћију Покрета социјалиста на КиМ.
Зато данас у Влади Србије и нисте одговорни за КиМ.Слагали сте јавност и када сте рекли да смо ћутали када су вашег Јаблановића смењивали као српског представника у покрајинским институцијама. Нисмо ћутали. Али нисмо ћутали, ни жмурили када је иза леђа Владе и премијера Србије направио коалициони договор ваше странке и вођа Албанаца, због чега је и најурен са чела Српске листе.Подсећамо вас на сурову истину – да би без нас цензус на локалним, покрајинским и било којим другим изборима за вас остао недосањани сан. И зато ћемо вам, господо, пружити то задовољство да свој легитимитет и поверење код грађана проверите самостално.Могли сте да будете део једног великог српског националног покрета и пројекта, али сте, зато што сте неспособни за ишта велико, осим за снажне речи и велике манипулације, одабрали да будете Мустафини послушници и да продате национално јединство за шаку привилегија.

Анђелка Ћуп

Save