Славко Симић (ни)је смењен?

Српска листа демантује да је Славко Симић смењен са дужности шефа посланичког клуба. Редакцији портала ГрачаницаОнлине је стигло саопштење у коме се демантује информација да је Симић смењен. Саопштење преносимо у целости.

Дезинформација да је шеф посланичког клуба Српске листе Славко Симић смењен са те дужности пласира се од људи који се само и искључиво служе медијским манипулацијама.
Славко Симић је председник Српске листе и шеф њеног посланичког клуба и то ће дани пред нама јасно и показати. Онима који овакве лажи смишљају и пласирају у медије остаће само срамота и гнев јер су потценили интелигенцију грађана и нису успели да их обману гнусним лажима. Поштовање правила је наш основни принцип и тог принципа се држимо на сваком месту и зато знамо да се не смењује кроз медије већ кроз институције. Кроз медије се спроводи линч свих који нису по вољи неуспелих координатора и оних који за себе тврде да су „победили Србију“.

Ово је покушај истих људи који су безуспешно кроз медије четири пута смењивали Јаблановића а постављали Стојановића и све што су успели то је да обмањују јавност неколико недеља.

Дакле, нема нове групе листе Српска

Парламентарна група Српске листе обавештава јавност да је вест, објављена у Еxпресс новинама под насловом: „Завадила се Листа српска; разрешен шеф Парламентарне групе“.
Истина је следећа: Парламентарна група „Листа српска“, дописом бр. 05/2923До – 1497, од 21.12.2016. год., у 8:30 часова (види документ), информисала је Скупштину Косова, и Председништво Скупштине да на састанку дана 20.12.2016.год., Парламентарну групу „Листа српска“ напустили су они којима „Листа српска“ није била делегирајућа база, тј. господин Ненад Рашић и господин Адем Хоџа.
На основу реченог исти не могу бити део Парламентарне групе „Листа српска“. Сходно томе они и нису могли одлучивати јер су само 4 од укупно 9 колико их има „Листа српска“.
Молимо да ово објашњење објавите у циљу институционалног информисања јавности.

С поштовањем,
Српска листа