B. Stojanović: Povratnici u Skupštinu Kosova pljunuli narodu u lice

Бранимир Стојановић

Фото ГрачаницаОнлајн: Бранимир Стојановић

Deo poslanika koji se vratio u Skupštinu Kosova, pokazao se nedostojnim da predstavlja srpski narod i svojim povratkom su narodu, čija se prava ne poštuju na Kosovu, pljunuli u lice, kaže se u saopštenju zamenika premijera kosova, Branimira stojanovića.

Saopštenje prenosimo u celosti.


Odlazak nekolicine poslanika na sednicu Skupštine pokazao je da su naše tvrdnje o izdaji Pokreta socijalista i nastavka politike SLS-a, tačne. Žalosno je da ste zarad malo vlasti i iluzija o političkoj bitnosti spremni da se odrknete svega što je važno našem narodu i pljunete u lice svim našim ljudima koji su sprečeni da se vrate u Mušutište, svim obespravljenim ljudima koji neće moći da ostvare svoja imovinska prava zbog zakona o verifikaciji imovine, svim radnicima Trepče, svima nama koji živimo na Kosovu i želimo da formiramo Zajednicu srpskih opština, kao i Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja ne može ni da uđe u svoje hramove.
Ali to vas ne interesuje, interesuje vas malo vlasti jer ste bili i ostali mali.
Potrudićemo se da vas svedemo na meru vlasti koju zaslužujete, tačnije da vas razvlastimo, jer ste se pokazali nedostojnim da predstavljate srpski narod.
Branimir Stojanović
Zamenik premijera Kosova

Anđelka Ćup