Б. Стојановић: Повратници у Скупштину Косова пљунули народу у лице

Бранимир Стојановић

Део посланика који се вратио у Скупштину Косова, показао се недостојним да представља српски народ и својим повратком су народу, чија се права не поштују на Косову, пљунули у лице, каже се у саопштењу заменика премијера косова, Бранимира стојановића.

Саопштење преносимо у целости.


Одлазак неколицине посланика на седницу Скупштине показао је да су наше тврдње о издаји Покрета социјалиста и наставка политике СЛС-а, тачне. Жалосно је да сте зарад мало власти и илузија о политичкој битности спремни да се одркнете свега што је важно нашем народу и пљунете у лице свим нашим људима који су спречени да се врате у Мушутиште, свим обесправљеним људима који неће моћи да остваре своја имовинска права због закона о верификацији имовине, свим радницима Трепче, свима нама који живимо на Косову и желимо да формирамо Заједницу српских општина, као и Српској православној цркви која не може ни да уђе у своје храмове.
Али то вас не интересује, интересује вас мало власти јер сте били и остали мали.
Потрудићемо се да вас сведемо на меру власти коју заслужујете, тачније да вас развластимо, јер сте се показали недостојним да представљате српски народ.
Бранимир Стојановић
Заменик премијера Косова

Анђелка Ћуп