fbpx

Optšina Gračanica: Uskoro tri nova sanitetska vozila

Opština Gračanica je za zdravstvene ustanove na njenoj teritoriji obezbedila tri sanitetska vozila namenjena hitnom zbrinjavanju pacijenata, saopštila je opštinska informativna služba.


Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić naglasio je da će vozila doprineti da zdravstvena zaštita bude bezbednija, dostupnija i bolja.

„Opština Gračanica je finansirala nabavku ovih vozila i to je samo deo ulaganja u zdravstvo. Lokalna samouprava će i dalje konkretno pomagati i izdvajati značajna sredstva za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite građanima“, rekao je Kostić, a prenosi opštinska informativna služba

Foto: Opština Gračanica

„Izuzetno je važno da naše zdravstvene institucije raspolažu savremeno opremljenim vozilima, kako bi lekari u ključnim situacijama mogli da reaguju pravilno i pravovremeno. Ovo je još jedna pomoć u nizu u kvalitetnom opremanju naših zdravstvenih ustanova u ovoj godini“, rekao je direktor Odeljenja za zdravstvo Aleksandar Popović.

Savremeno opremljena sanitetska vozila Citroen Jumper uskoro će biti dodeljena zdrvastvenim ustanovama na teritoriji opštine Gračanica.

 

%d bloggers like this: