Оптшина Грачаница: Ускоро три нова санитетска возила

Општина Грачаница je за здравствене установе на њеној територији обезбедила три санитетска возила намењена хитном збрињавању пацијената, саопштила је општинска информативна служба.


Председник општине Грачаница Владета Костић нагласио је да ће возила допринети да здравствена заштита буде безбеднија, доступнија и боља.

„Општина Грачаница је финансирала набавку ових возила и то је само део улагања у здравство. Локална самоуправа ће и даље конкретно помагати и издвајати значајна средства за пружање квалитетне здравствене заштите грађанима“, рекао је Костић, а преноси општинска информативна служба

Фото: Општина Грачаница

„Изузетно је важно да наше здравствене институције располажу савремено опремљеним возилима, како би лекари у кључним ситуацијама могли да реагују правилно и правовремено. Ово је још једна помоћ у низу у квалитетном опремању наших здравствених установа у овој години“, рекао је директор Одељења за здравство Александар Поповић.

Савремено опремљена санитетска возила Цитроен Јумпер ускоро ће бити додељена здрваственим установама на територији општине Грачаница.