Братислав Николић: Нисмо заборављени

Братислав Николић

Градоначелник Штрпца, Братислав Николић, изразио је жаљење што Бадњи дан грађани Штрпца нису прославили са председником Србије, Томиславом Николићем и директором Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију, Марком Ђурићем.

“Бадњи дан у Штрпцу желели смо да обележимо заједно са председником Србије Томиславом Николићем и директором Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем. Грађани Штрпца су желели да буду добри домаћини, како ми то знамо и умемо”, рекао је Николић за ГрачаницуОнлајн.

Посебан разлог за славље, уочи најрадоснијег хришћанског празника, грађани Штрпца имају јер је после 2010. године, поново пуштен сигнал МТС у Сиринићкој жупи, што је по Николићевим речима, посебно обрадовало мештане Штрпца.

“Ове Бадње вечери и овог Божића желим да се у име свих грађана Штрпца захвалим свима онима који су залагањем за поновно пуштање сигнала МТС у Штрпцу  потврдили оно што ми знамо, да нисмо заборављени”, нагласио је градоначелник Штрпца.

Братислав Николић је такође упутио најтоплије честитке поводом Божића:

“Свим хришћанима који Божић славе по Јулијанском календару, желим све најбоље, да празнике проведу у кругу најближих и најдражих, у миру и сваком добру. Мир Божији, Христос се роди!”

Анђелка Ћуп