Bratislav Nikolić: Nismo zaboravljeni

Братислав Николић

Gradonačelnik Štrpca, Bratislav Nikolić, izrazio je žaljenje što Badnji dan građani Štrpca nisu proslavili sa predsednikom Srbije, Tomislavom Nikolićem i direktorom Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, Markom Đurićem.

“Badnji dan u Štrpcu želeli smo da obeležimo zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem. Građani Štrpca su želeli da budu dobri domaćini, kako mi to znamo i umemo”, rekao je Nikolić za GračanicuOnlajn.

Poseban razlog za slavlje, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, građani Štrpca imaju jer je posle 2010. godine, ponovo pušten signal MTS u Sirinićkoj župi, što je po Nikolićevim rečima, posebno obradovalo meštane Štrpca.

“Ove Badnje večeri i ovog Božića želim da se u ime svih građana Štrpca zahvalim svima onima koji su zalaganjem za ponovno puštanje signala MTS u Štrpcu  potvrdili ono što mi znamo, da nismo zaboravljeni”, naglasio je gradonačelnik Štrpca.

Bratislav Nikolić je takođe uputio najtoplije čestitke povodom Božića:

“Svim hrišćanima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru, želim sve najbolje, da praznike provedu u krugu najbližih i najdražih, u miru i svakom dobru. Mir Božiji, Hristos se rodi!”

Anđelka Ćup