fbpx

Integracija Saveza kosovskih Srba u Samostalnu liberalnu stranku

Фото ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

Samostalna liberalna stranka (SLS) pozdravlja nastavak dijaloga u Briselu između Prištine i Beograda i jučerašnji susret na najvišem političkom nivou, između predsednika Hašima Tačija i Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića i Ise Mustafe, uz posredovanje visoke predstavnice Evropske unije, Federike Mogerini, kaže se u saopštenju Samostalne liberalne stranke, dostavljenom medijima.

SLS ocenjuje da je dogovor o nastavku dijaloga na najvišem nivou garancija mira i najizvesniji put koji vodi ka normalizaciji odnosa između Prištine i Beograda, ali i u čitavom regionu.

“Mir i stabilnost predstavljaju najvažniji uslov i osnovu za rešavanje svih nagomilanih problema u interesu građana i potvrdu iskrenosti i doslednosti na evropskom putu i Prištine i Beograda”, piše u saopštenju.

Sutra se navršava jedanaest godina od formiranja Samostalne liberalne stranke. Kako se kaže u saopštenju, rođendan će stranka proslaviti radno, a najavljeno je i potpisivanje sporazuma o integraciji Saveza kosovskih Srba (SKS) u Samostalnu liberalnu stranku.

 

Anđelka Ćup

%d bloggers like this: