Интеграција Савеза косовских Срба у Самосталну либералну странку

Фото ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

Самостална либерална странка (СЛС) поздравља наставак дијалога у Бриселу између Приштине и Београда и јучерашњи сусрет на највишем политичком нивоу, између председника Хашима Тачија и Томислава Николића и премијера Александра Вучића и Исе Мустафе, уз посредовање високе представнице Европске уније, Федерике Могерини, каже се у саопштењу Самосталне либералне странке, достављеном медијима.

СЛС оцењује да је договор о наставку дијалога на највишем нивоу гаранција мира и најизвеснији пут који води ка нормализацији односа између Приштине и Београда, али и у читавом региону.

“Мир и стабилност представљају најважнији услов и основу за решавање свих нагомиланих проблема у интересу грађана и потврду искрености и доследности на европском путу и Приштине и Београда”, пише у саопштењу.

Сутра се навршава једанаест година од формирања Самосталне либералне странке. Како се каже у саопштењу, рођендан ће странка прославити радно, а најављено је и потписивање споразума о интеграцији Савеза косовских Срба (СКС) у Самосталну либералну странку.

 

Анђелка Ћуп