Петровић посетио општине Партеш и Ранилуг

Фото: Прес служба СЛС

Потпредседник Скупштине Косова и  председник Самосталне либералне странке (СЛС) Слободан Петровић данас је у пратњи сарадника обишао општине Партеш и Ранилуг у Косовском Поморовљу, где се састао са градоначелницима Драганом Николићем и Градимиром Микићем.

Петровић се у разговору са председницима општина Партеш и Ранилуг посебно интересова за услове живота у ове две општине. У Партешу је обишао Центар за социјални рад који не функицнише, иако постоји објекат и сва пратећа инфраструктура и обећао да ће се лично ангажовати и са замеником министра за рад и социјално старање Бобаном Станковићем радити на решавању тог проблема.

Председник општине Ранилуг Градимир Микић је упознао Петровића са проблемима који су у вези са изградњом објекта Српске правосланвне цркве у тој локалној самоуправи.

“Очување, брига и одговорност према нашем културном и верском наслеђу на Косову представља један од најважнијих задатака свих нас политичара. ”, рекао је Петровић током посете. Он је обећао и да ће у скоријем временском периоду, уз сагласност свих интересних страна, пробати да допринесе решавању овог проблема, саопштила је инфорамтивна служба СЛС- а.