Слободан Петровић: СЛС наставља да се залаже за бољи живот Срба на Косову

Самостално либерална странка

Након заседања изборне скупштине Самосталне либералне странке, њен председник Слободан Петровић, поручио је да ће се либерали и у наредном периоду својим радом залагати за бољи живот Срба и свих других грађана који живе на Косову.

‘’Чекају нас бројни изазови у наредном периоду и као странку, али и као припаднике српске заједнице. Зато је важно да руководство које смо данас изабрали не посустане у борби за бољи и сигурнији живот свих нас.’’, поручио је Петровић.

Четврта изборна скупштина Самосталне либералне странке (СЛС), на којој је изабрано ново руководство, одржана је данас у Грачаници. За председника странке једногласно је поново изабран Слободан Петровић, а потпредседници, уједно и заменици председника су: Сандра Ђокић, Бојан Стојановић, Бобан Станковић и Бојана Тодоровић. Председник Извршног одбора странке је Небојша Рашић, а функцију генералног секретара СЛС-а обављаће Христина Костић. Нови извршни директор је Предраг Ћирковић, док је за финансијског директора изабран Никола Димитријевић, каже се у саопштењу Информативне службе Самосталне либералне странке.

Анђелка Ћуп