Канцеларија за КиМ: Ненадокнадив губитак двојице сабораца за српску ствар

Са великом тугом и жаљењем опраштамо се од градоначелника Ранилуга Градимира Микића и председника Скупштине општине Ранилуг Саше Алексића, који су данас изгубили живот у трагичној саобраћајној несрећи, наглашено је саопштењу Канцеларије за КиМ.

„Микић и Алексић су били дугогодишњи предани борци за права и добробит Срба у општини Ранилуг, и наш народ на Косову и Метохији је њиховим одласком изгубио двојицу надарених политичара и посвећених бораца за националне интересе. Ненадокнадив губитак двојице сабораца за српску ствар, оставља нас у болу, али решене да се додатним снагама заузимамо за интересе Срба на Косову и Метохији. Упућујемо породицама трагично настрадалих изразе саосећања и најискренијег саучешћа“, наводи се на крају саопштења Канцеларије за КиМ Владе Републи

В. Костић: Били су људи великог срца

Председник Општине Грачаница Владета Костић изразио је жаљење због трагичне смрти председника Општине Ранилуг Градимира Микића и председника СО Саше Алексића, који су изгубили животе у саобраћајној несрећи недалеко од Ниша.

„С тугом и неверицом смо примили вест о стравичној смрти нашег колеге и пријатеља председника општине Ранилуг Градимира Микића и председника СО Саше Алексића. Њихова смрт ненадокнадив је губитак за све нас, а посебно за њихове породице, којима изражавам своје искрено саучешће“.

„Колегу Микића памтићемо као човека великог срца, али и по његовим ставовима и делима за српски народ на Косову. Његов одлазак несумњиво је велики губитак. Увек ћемо се радо сећати сарадње и пријатељства које смо са њим делили“, рекао је председник општине Грачаница Владета Костић.