fbpx

Opština Gračanica nastavlja da pomaže zdravstvene ustanove

помоћ болници у Грачаници

помоћ болници у Грачаници

Odeljenje za zdravstvo opštine Gračanica dopremilo je bolnici u Gračanici znatnu količini medicinskog materijala, lekova i neophodne aparate, kaže se u saopštenjudostavljenom medijima. Bolnici su dodeljeni aparati za dijagnostiku i lečenje, termokauter, aspirator, monitor za praćenje vitalnih funkcija pacijenata, lekovi, kao i infuzioni rastvori i sanitetski materijal.

Opremu i materijal direktoru bolnice u Gračanici dr Bratislavu Laziću, uručio je direktor Odeljenja za zadravstvo opštine Gračanica Aleksandar Popović, koji je istakao da je ovo samo još jedna u nizu donacija u cilju poboljšanja zdravstvenog sistema.

„Nastavili smo sa primarnim ciljem da zdravstvenim ustanovama na teritoriji naše opštine obezbedimo što bolje uslove za rad, a pacijetnima bolje usluge“, rekao je Popović.

Dr Lazić se u ime zdravstvenih radnika i pacijenata, zahvalio opštini Gračanica na pomoći i pokazanoj humanosti.

„Ovo je najznačajnija ustanova južno od Ibra u pružanju zdravstvenih usluga i veoma smo zahvalni i spremni da primimo svaku vrstu donacije i pomoć,kako bismo pružali bolje i kvalitetnije zdravstvene usluge. Mogu da kažem da će ovo kvalitetno i profesionalno biti stavljeno na raspolaganje stanovništvu“, kazao je Lazić.

Iz Odeljenja za zdravstvo poručuju da će u kontinuitetu nastaviti da pomažu zdravstvene ustanove.

Anđelka Ćup

%d bloggers like this: