Српска листа позива грађане Клокота да гласају за Божидара Дејановића

Српска листа

Српска листа у саопштењу достављеном медијима, позива грађане Клокота да у другом кругу локалних избора, који ће се одржати у недељу 19. новембра, гласа за Божидара Дејановића.

“Уверени смо да је политичко уједињење Срба у Клокоту, што је омогућено приступањем господина Дејановића и његове листе нашој странци, у суштинском интересу нашег народа у општини Клокот. Тиме су створени услови да и општина Клокот, попут осталих општина са српском већином на Косову и Метохији, добије првог човека који ће у склопу Српске листе и сагласју са осталим српским градоначелницима и у сарадњи са нашом владом у Београду, радити на заштити и унапређењу колективних права Срба, унапређењу положаја српског народа, као и економском оснаживању српских средина”, поручују из Српске листе.

Подсећамо да је Дејановић у првом кругу био кандидат Грађанске иницијативе Клокот- Врбовац, а да је његов противкандидат био Страхиња Спасић, кандидован испред Српске листе. Ниједан од двојице кандидата није освојио довољан број гласова, па се у општини Клокот одржава други круг избора.

Анђелка Ћуп