fbpx

Bojana Todorović razočarana u politiku SLS-a

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Самостална либерална странка

Posle optužbi Slobodana Vujičića, predsednika partije “Nova snaga”, da predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović ne ispunjava svoja obećanja, danas je to ponovila i Bojana Todorović, zamenica predsednika SLS-a, koja je podnela neopozivu ostavku na to mesto. Predsednik stranke Slobodan Petović, kako izveštava RTV Kim, nema komentar.

Bojana Todorović je podnela neopozivu ostavku na mesto potpredsednice Samostalne liberalne stranke zbog, kako navodi: ”lažnih obećanja koja daje predsednik SLS-a Slobodan Petrović”.

U saopštenju dostavljenom medjima, Todorovićeva ističe da je razočarana politikom koju vodi SLS.

“Uvidela sam da na Kosovu i Metohiji postoji samo jedna politika koja vodi računa o interesima našeg naroda, a to je politika naše države Republike Srbije koju predstavlja Srpska lista”, navodi se u saopštenju Todorovićeve.

Predsednik Samostalne liberane stranke Slobodan Petrović, rekao je za RTV Kim da nema komentar na odluku potpredsednice svoje stranke.

Podsećamo da je posle ovogodišnjih parlamentarnih izbora na Kosovu, slične optužbe na račun predsednika SLS-a, uputio i predsednik partije „Nova snaga“, Slobodan Vujičić. „Nova snaga“ je na tim izborima podržala SLS i na zajedničkoj listi imala svoja dva kandidata. SLS u Skupštini Koosva ima jednog poslanika i to je Slobodan Petrović.

A.Ć.

%d bloggers like this: