ТОГ припрема нови календар туристичких понуда

У циљу боље промоције манифестационог туризма и туристичке понуде општине Грачаница  Туристичка организација Грачанице је покренула иницијативу ажурирања обједињеног Календара манифестација у 2018. години. 

У жељи да се што више манифестација нaђе у Календару манифестација за наступајућу годину ТОГ позива све институције, организације и појединце који се баве организовањем манифестација на територији наше општине да узму учешће у овој акцији. Потребно је да се најкасније до среде, 20.12.2017. године, до 12 часова  јаве Туристичкој организацији Грачанице како би им била прослеђена форма коју треба попунити, саопштено је из ТОГ-а.

На Календару манифестација 2018. ће се наћи све културне, забавне, спортске, гастрономске, привредне, филмске и позоришне манифестације, као и сајмови, јубилеји и празници.

Фото: архива

Календар манифестација 2018. ће бити објављен на сајту ТО Грачанице, а биће припремљен и у штампаном облику, за потребе дистрибуирања на домаћим и страним сајмовима туризма и у туристичком инфо центру ТО Грачанице.

Циљ ове активности ТО Грачанице је боља промоција и повећање посећености на свим манифестацијама које се одржавају на територији општини Грачаница.