fbpx

Popović: Članice „Avenije“ istrajni borci za prava žena

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović je povodom 8. marta posetio  Udruženje poslovnih žena „Avenija“ u Lapljem Selu. Čestitavši im praznik, Međunarodni dan žena, Popović je rekao da su članice „Avenije“ istrajne u borbi za rodnu ravnopravnost i poboljšanja položaja žena u društvu.

U prostorijama Udruženja u Lapljem Selu, Popovića su dočekale i pozdravile Gordana Đorić i članice „Avenije“.

Đorića je nalgasila da je ovo prvi put da neki rukovodilac međunardni dan žena obeležava sa članicama Uduženja poslovnih žena.

„Velika je čast što smo ugostili predsednika Opštine. Zahvaljujem se u ime svih članica, jer nam je bilo izuzetno drago kada smo iz opštine dobile informaciju da predsednik želi da nas obiđe i zajedno sa nama obeleži 8. mart“.

Foto: Služba za informisanje opštine Gračanica

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je naglasio da su članice „Avenije“ dokaz istrajnosti i borbe za prava žena i rodnu ravnopravnost, kako u našoj opštini tako i na celom Kosovu.

„Za posao kojim se bave treba imati „ruke“, mislim da su te ruke zlatne. Mislim da nas na izuzetan način predstavljaju na mnogim sajmovima. Spremni smo da izađemo u susret njihovim idejama i pomognemo“, reka je Popović.

U znak dobrodošlice članice „Avenije“ su sa Popovićem prelomile kosovsku pogaču.

I.M.

 

%d bloggers like this: