SNF: I 19 godina posle razaranja NATO nastavlja da ponižava i uništava našu državu

Danas, 24. marta 2018. godine navršava se 19 tužnih godina po međunarodno pravo, od kako je NATO alijansa protivno međunarodnom pravu izvršila agresiju na Republiku Srbiju, sa ciljem da izvrši zločin, okupira jedan njen deo i na tom zločinu osnuje novu državu na Balkanu, saopštava Srpski nacionalni forum (SNF)

“Srbi neće taj zločin nikada zaboraviti. U njemu je pobijeno na hiljade ljudi. Mnogima se ni do dana današnjeg ne zna trag ni sudbina. Proterano je sa vekovnih ognjišta više od 250.000 kosovsko-metohijskih Srba, Roma, Goranaca i drugih. Razorena je ekonomija i infrastuktura naše zemlje. Razoreni su manastiri i crkve, škole i bolnice, gradovi, sela, mostovi, pruge, putevi…   SNF je siguran da srpski narod nikada neće zaboraviti ovaj zločin.SNF apeluje na vlasti Republike Srbije da takođe to ne zaboravljaju kada rešavaju sudbinu našeg naroda i države.

Ovo naročito zbog toga što ni posle 19 godina nema pružene ruke od onih koji su nas bombardovali, nema naznaka kajanja za učinjena zlodela, već naprotiv nastavlja se ponižavanje i prtisak, koji razara i nadalje našu državu i ugrožava budućnost našeg naroda”, saopštila je informativna služba SNF-a.