Економисти највољи у малом фудбалу у мушкој, а гимназијалке у женској категорији

Mушкa сeлекција, Економско – трговинске школе из Лапљег Села освојила је прво место у футсалу у оквиру турнира који је одржан на спортском комплексу у Грачаници. Одличан резултат данас су  постигле и екипе девојака Приштинске гимназије у Лапљем Селу и средње Медицинске школе. 

Побендничке екипе такмичење ће наставити на међуокружном турниру који се одржава у оквиру календара спортских активности, саопштено је из Савеза за школски спорт Приштина – Грачаница, који је организатор такмичење ученика средњих школа са централног Косова.

Фото: приватна архива

Председник Савеза за школски спорт Приштина – Грачаница, Милко Чукарић захвалио се свим учесницима, а победничким екипама честитао на постигнутим резултатима.

„Користим прилику и да похвалим колеге који су дали велики допринос у педагошком раду, кроз наставу физичког васпитања и кроз организацију спортских секција. Колеге су овиме границе спортског образовања, на нашем простору, подигле на озбиљнији и виши ниво“, нагласио је Чукарић.

Фото: приватна архива

Чукарић се захвалио и онима који су помогли организацију овог такмичење јер, како је истакао,  Савез за школкси спорт не поседује никаква средства како би могао да новчано подржи овакав вид такмичење.

Турнир средњошколаца у малом фудбалу помогли су Одељење за омладину и спорт општине Грачаница и Грађевинско саобраћајна школа у Грачаници, истакли су из Савеза за школски спорт Приштина Грчаница.

И. Миљковић