fbpx

Čestitke Rimokatolicima povodom Uskrsa

Фото: илустрација
Jevtić: Međusobnim uvažavanjem i razumevanje doprinećemo zdravom i bogatom društvu.

Potpredsednik Vlade Kosova i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić, čestitao je Uskrs svim vernicima koji ovaj praznik slave po zapadnom obredu, uz želju da ga provedu u dobrom zdravlju, međusobnoj toleranciji i dobrom raspoloženju.

”Čestitam Vam jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Verujem da će se vašoj radosti pridružiti prijatelji i komšije i drugih nacionalnosti i veroispovesti,  jer ćemo na taj način pokazati zajedništvo i toleranciju koje treba da bude osnov svakog društva.

Jevtić je poželeo da praznični dani sve oplemene duhovnim ispunjenjem i budu podsticaj saradnje i poverenja među ljudima.

“Samo međusobno uvažavanje, poštovanje i razumevanje doprineće da se razvijamo kao zdravo i bogato društvo “, zaključio je na kraju čestitke Dalibor Jevtić.

Srđan Popović, Foto: Opština Gračanica

Srđan Popović čestitao Uskrs rimokatoličkim vernicima

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uputio je čestitku svim vernicima koji slave praznih Hristovog Vaskrsenja prema rimokatoličkom verskom obredu.

„U ime opštine Gračanica i u svoje lično ime svim vernicima koji slave Vaskrs po zapadnon obredu upućujem najsrdačnije čestitke. Želim vam da praznik provedete u miru i sreći sa svojim porodicama, rodbinom i prijateljima. Samo poštovanjem različitosti, tradicije  i međusobnim razumevanjem možemo graditi srećniju budućnost za sve. Neka nas u ovim vremenima izazova i iskušenja praznici oplemene, a mir i tolerancija trijumfuju kao najveće hrišćanske vrednosti“, naveo je predsednik opštine Gračanica u čestitki katoličkim vernicima.

I.M.

 

%d bloggers like this: