Екипа из Дома здравља Доња Гуштерица заслужено до четвртфинала турнира РТС-а

Екипа Дома здравља „Доња Гуштерица“ постигла је огромни успех, пласиравши се у четвртфинале меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за 16“. Подршку на данашњим утакмицама пружио им је и председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Екипа Дома здравља „Доња Гуштерица“ је као победник групе „Градови“ представљала град Ниш и Косово и Метохију. У данашњим баражним утакмицама, најпре су савладали прошлогодишње освајаче турнира, док су у борби за финале изгубили од екипе „Водовод“.

Сутра од 16 часова у СЦ Вождовац играће за треће место на турниру, а противинк ће им бити екипа РТС-а. Капитен екипе, др Саша Младеновић каже да је више него задовољан постигнутим резултатом.

„Ово је огроман успех за Косово, за општину Грачаница и Дом здравља који представљамо. На турниру је учествовало 350 екипа, а ми смо међу четири најбоље. Успели смо захваљујући подршци коју смо имали. Сматрам да смо општну Грачаница и цело Косово представили на најбољи могући начин“, рекао је Младеновић.

После више од два и по месеца игре, бројних одиграних квалификационих утакмица, а пре свега међусобног дружења запослених и бројних пријатеља РТС-а, Меморијал 2018. стигао је до саме завршнице.

Осим турнира у малом фудбалу, одржавају се и турнири у кошарци, стоном тенису, куглању. У недељу, 15. априла, од 15 часова и 30 минута у СЦ Вождовац на Бањици следи суперфинале такмичења на коме ће се још једном окупити представници свих спортова.