Делегација Двери на четвртом Међународном економском форуму на Криму

Од 19-21. априла на Јалти на Криму биће одржан 4. Међународни економски форум на тему: „Будућност света. Будућност Русијеˮ, уз присуство бројних привредних и политичких делегација из Европе и света. Делегацију из Србије предводи председник Двери Бошко Обрадовић, а чиниће је народни посланик мр Иван Костић, председник скупштинског одбора за дијаспору и Србе у региону и Драган Трифковић, директор Центра за геостратешке студије. 

„Делегација Двери коју ћемо чинити народни посланик Иван Костић и ја жели да искористи ову прилику за политичке сусрете са бројним колегама из Русије, остатка Европе и света, као и за разговоре са привредницима о могућностима даљег развоја економских односа и склапању нових послова. Ово је веома важан догађај у овом тренутку велике антируске пропаганде на Западу и тема коју сам добио од организатора да се обратим на Форуму све говори – Механизми превазилажења проблема у односу ЕУ-Русија.“ – рекао је председник Двери.

По његовим речима ЕУ није исто што и Европа, ЕУ је колонија САД која ратује са Русијом у америчком интересу, а заправо је прави интерес Европе и Европљана сарадња са Русијом, јер је Русија саставни део Европе у цивилизацијском, културном и посебно економском смислу.
„На Криму ће бити многи европски политичари новога кова који то исто мисле и то је будућност Европе после ЕУ –  Европа нација и стратешка сарадња са Русијомˮ, закључио је Обрадовић.