Радна група за КиМ: Потребно je подићи глас против признања независности Косова

На састанку Радне групе за КиМ поновљен је став да је потребно обавестити међународну јавност да су Косово и Метохија територија под окупацијом и да је недопустиво потписивање било каквог правно-обавезујућег споразума са лажном државом Косово.

Ова Радна група коју чине Бошко Обрадовић, лидер Двери, Драган Тодоровић, председник Источне алтернативе, проф. др Слободан Самарџић, председник Државотворног покрета, Драгана Трифковић, председник Народног покрета, Славиша Ристић, председник покрета Срба са КиМ „Отаџбина“ и Милан Стаматовић, председник Здраве Србије, одржала је заједнички састанак у Београду на којем је размотрен досадашњи рад ове иницијативе и договорене наредне активности.

За неколико месеци рада Радна група за КиМ је одржала низ трибина и округлих столова (Београд, Нови Сад, Краљево, Ниш, Грачаница…) и израдила неколико важних докумената у функцији одбране КиМ као саставног дела Србије. Знак да су ове активности препознате је и то што је Радна група за КиМ добила позиве за одржавање трибина и у бројним другим местима у Србији. На састанку је договорен наставак ових активности и израда заједничког промотивног материјала.