Ветерани Грачанице први и у Републици Српској

Ветерани фудбалског клуба „Грачаница“ су се после освојеног првог места у Трсту, врхунсом игром изборили и за  прво место на турниру у Бања Луци, који већ десету годину организују: Одбор за помоћ Србима на Косову, на челу са Милорадом Арловим и ветерани ФК Врбаса из Бања Луке.

На турниру у Бања Луци, поред ветерана из Грачанице учествовали су и  фудбалски клубови „Трепча“ из Косовске Митровице, фудбалски ветерани из клуба Мокра Гора – Зубин Поток, као и  ФК Врбас из Бања Луке. У полуфиналу су победили ФК Трепча из Митровице са 4:2, док су у финалу, у пеналима, савладали ветеране Врбаса из Бања Луке резлтатом 6:5 (2:2).

Подршку ветеранима Грачанице дао је и градоначелник Срђан Поповић.

,,Честитам ветеранима Грачанице на освојеном првом месту и свим екипама које су учествовале на турниру на фер и коректној борби. Данас је победило дружење и нераскидива веза између Републике Српске и нашег народа на Косову“ рекао је Поповић.

Председник Одбора за помоћ Србима на Косову Милорад Арлов честитао је ветеранима фудбалског клуба Грачаница на победи и пожелео им пуно успеха у даљим спортским активностима.

Председник Срђан Поповић је на састанку са Милорадом Арловим договорио долазак 93 ђака из Грачанице,који ће боравити од 16 -23 јуна код својих вршњака у Броду и Модричи.