Поводом Међурародне недеље породице „Бебирон“ из Београда донирало опрему породилишту у Грачаници

Вибер саветовалиште „Бебирон“ донирало је породилишту у Грачаници одређену количину медицинке опреме и материјала.Породица и неговање правих породичних вредности је нешто чему сви треба да тежимо и то је оно што смо осетили овде у Грачаници“, рекла је  директрорка „Бебирона“ Валентина Катић приликом уручивања вредних поклона. 

Директорка бесплатног вибер саветовалишта „Бебирон“ Валентина Катић обишла је данас, породилиште у Грачаници и донирала неопходан материјал за бољи рад, а породиљама апарате који ће им олакшати материнство.

„Данас смо у Грачаници, у данима када се обележава Међународна недеља породице, да уручимо донацију, зато што је овде прошле године рођен рекордан број беба, више од 300. Породица, неговање правих породичних вредности је нешто чему сви треба да тежимо и то је оно што смо осетили овде у Грачаници“, рекла је Катићева, која је поред нeопходног материјала породилишту, уручила и мање апарате породиљама које ће им олакшати материнсво.

На урученој помоћи захвалили су доктори Братислав Лазић  и Ненад Шуловић, а у име општине Грачаница директор здравства Александар Поповић.

После породилишта у Грачаници, директорка вибер саветовалишта „Бебирон“ Валентина Катић посетила је и општину Грачаница, где је разговарала са председником Срђаном Поповићем, којег је упознала са мисијом и циљевима саветовалишта. Поповић се у име општине Грачаница захвалио на данашњој посети и донацији породилишту у Грачаници.

Бесплатан пројекат – саветовалиште „Бебирон”, уз подршку Министарства здравља и града Београда, покренут је крајем прошле године са циљем да пружи саветодавну помоћ трудницама, мамама и татама.