Povodom Međurarodne nedelje porodice „Bebiron“ iz Beograda doniralo opremu porodilištu u Gračanici

Viber savetovalište „Bebiron“ doniralo je porodilištu u Gračanici određenu količinu medicinke opreme i materijala.Porodica i negovanje pravih porodičnih vrednosti je nešto čemu svi treba da težimo i to je ono što smo osetili ovde u Gračanici“, rekla je  direktrorka „Bebirona“ Valentina Katić prilikom uručivanja vrednih poklona. 

Direktorka besplatnog viber savetovališta „Bebiron“ Valentina Katić obišla je danas, porodilište u Gračanici i donirala neophodan materijal za bolji rad, a porodiljama aparate koji će im olakšati materinstvo.

„Danas smo u Gračanici, u danima kada se obeležava Međunarodna nedelja porodice, da uručimo donaciju, zato što je ovde prošle godine rođen rekordan broj beba, više od 300. Porodica, negovanje pravih porodičnih vrednosti je nešto čemu svi treba da težimo i to je ono što smo osetili ovde u Gračanici“, rekla je Katićeva, koja je pored neophodnog materijala porodilištu, uručila i manje aparate porodiljama koje će im olakšati materinsvo.

Na uručenoj pomoći zahvalili su doktori Bratislav Lazić  i Nenad Šulović, a u ime opštine Gračanica direktor zdravstva Aleksandar Popović.

Posle porodilišta u Gračanici, direktorka viber savetovališta „Bebiron“ Valentina Katić posetila je i opštinu Gračanica, gde je razgovarala sa predsednikom Srđanom Popovićem, kojeg je upoznala sa misijom i ciljevima savetovališta. Popović se u ime opštine Gračanica zahvalio na današnjoj poseti i donaciji porodilištu u Gračanici.

Besplatan projekat – savetovalište „Bebiron”, uz podršku Ministarstva zdravlja i grada Beograda, pokrenut je krajem prošle godine sa ciljem da pruži savetodavnu pomoć trudnicama, mamama i tatama.