fbpx

SNF: U vreme održavanja sastanka sa državnim vrhom u Beogradu, obijena kuće Momčila Trajkovića

Трибина СНФ-а у Лапљем Селу, Фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Srpski nacionalni forum obaveštava javnost da je u vreme dok se u Beogradu, u saradnji sa državnim vrhom, održavao okrugli sto SNF, u Čaglavici obijena kuća člana predsedništva SNF gospodina Momčila Trajkovića. Tom prilikom učinjena je velika materijalna šteta, i unesen nemir u porodicu Trajković.

„Podvlačimo da ovo nije prvi napad na gospodina Trajkovića. Predhodni su bili odmah nakon održavanja okruglog stola u Lapljem Selu, kada su mu prvi put istoveremeno obijeni kuća u Čaglavici i kancelarija u Gračanici. Nažalost, ti napadi se vremenski podudraju sa aktivnostima SNF, a naročito od kada SNF dobija određenu političku podršku političkih krugova u Srbiji, zbog otvorenog neslaganja sa politikom  vlasti u Beogradu o Kosovu i Metohiji. Kome to ne odgovara, možda i nije teško zaključiti“ pita u saopštenju za javnost SNF.

Dalje se navodi da „nemili događaji koja se vremenski poklapaju sa aktivnostima SNF, moraju se shvatiti vrlo ozbiljno.

SNF apeluje na nadležne organe da preduzmu sve kako bi se predupredili napadi i sprečila zastrašivanja koja su predhodila tragediji kakva se desila u Kosovskoj Mitrovici, 16. januara ove godine.

%d bloggers like this: