fbpx

Zapaženi rezultati naših učenika na atletskom takmičenju u Novom Pazaru

Učenici sa centralnog Kosova su u organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Saveza za školski sport Priština-Gračanica učestvovali na Republičkom takmičenju u atletskim disciplinama, koje je danas održanao u Novom Pazaru.

Strahinja Popović sa svojim nastavnikom Dejanom Živićem

Aleksandra Božić i Anđela Lazić, učenice OŠ „Knez Lazar“ iz Donje Gušterice osovjile su sedmo i osmo mesto u pojedinačnim takmičenjima u trkačim diciplinama na 100 i 300 metara.

Strahinja Popović, učenik OŠ „Kralj Milutin“ iz Gračanice je u kategoriji bacanje kugle do 4 kg težine osvoji peto mesto.

Predsednik Saveza za školski sport Priština-Gračanica, Milko Čukarić smatra da su učenici postigli zaista dobar plasman.

Čukarić je čestitao na postignutim rezultatima istakavši da su našu učenici pred više od 400 takmičara iz različitih krajeva Srbije pokazali pravi takmičarski duh.

Iz Saveza za školski sport čestitaju i kolegama, nasavnicima fizičkog vaspitanja koji su. iako u skromnim uslovima za rad, postigli odlične rezultate sa decom. Čukarić se zahvalio i Opštini Gračanica koja je deci omogućila prevoz do Novog Pazara.

 

I.M. 
%d bloggers like this: