Две нове премијере у биоскопу у Грачаници

У Биопскопу Дома културе у Грачаници за љубитеље седме уметности, овог четрвртка, 31. маја, премијерно ће бити приказан још два филмска остварења.  Анимирани филм „Чаробни принц“ биће приказан у термину од 19 часова, док је пројекција играни филм „Solo – Star Wars 3D“, за који је бој карата у продаји ограничен, предиђена за 21 час. Цела улазинце је 300 динара.  

 Чаробни принц:

Сви знамо како завршавају класичне бајке. Пепељуга се удаје за принца на белом коњу, Снежана такође, а Успавана Лепотица се удаје за…исто принца на белом коњу. А како завршава нова анимација продуцената Шрека сазнајте сами.

Као беба, принц Шармер је благословен неодољивим шармом због којег се на њега све жене лепе као магнет. Свака жена коју упозна се заљубљује у њега. Након што се нађе верен с три девојке, принц уз помоћ странца одлучи да крене у потрагу за правом љубави. Међутим, странац Лени крије велику тајну.

Kарте се могу купити на билетарници Дома културе „Грачаница“ по цени од 250 динара.

Solo – Star Wars 3D

Solo – Star Wars прича укрцаће нас на Миленијумског Сокола и повести на пут кроз космос, заједно са најомиљенијим отпадником свих галаксија. Кроз серију смелих и опасних ситуација које се дешавају у мрачном криминалном подземљу, Хан Соло ће упознати свог будућег копилота и пријатеља Чубаку. Тако ће се уцртати пут на коме ће Хан Соло постати један од највољенијих ликова Star Wars саге.