Нове пројекције у биоскопу: „Оушнових 8“ и „Свет из доба Јуре 3D“

Пројекције филмова ,,Оушнових 8″ и ,,Свет из доба Јуре“ биће организоване у великој сали Дома културе у Грачаници у петак 15. јуна у терминима од 19 и 21 час.  

Оушнових 8:

Сандра Бyлoк глуми Деби Оушн, отуђену сестру Клунијевог лика Денија Оушна из култног филма Оушнових 11, која ће покушати да изведе готово немогућу пљачку у Њујорку, на звезданом годишњем балу Мет Гала. Њен први задатак је да окупи савршену екипу професионалних лопова . План већ има, само га треба спровести.

Пројекција филма је предвиђена за 19 часова а карте по цени од 250 динара, могу се набавити на билетарници.

Свет из доба Јуре 3D:

 Прошло је четири године од како су диносауруси уништили луксузни тематски парк Свет из доба јуре. Људи су напустили Исла Нублар, док се преживели диносауруси боре за опстанак. Када успавани вулкан на острву почне да оживљава, Овен (Крис Прат) и Клер (Брајс Далас Хауард) покрећу кампању како би спасили од изумирања преостале диносаурусе

Уз нова узбуђења и авантуре, један он најуспешнијих филмских серијала икада, представља нам нови наставак и подсећа нас на добро познате омиљене ликове и диносаурусе. А у овом наставку ћемо видети и неке потпуно нове врсте, страшније него што можемо да замислимо.

Пројекција је предвиђена за 21 час, а цена улазнице износи 300 динара.