Мама миа! Идемо поново и План бекства 2 пред грачаничком публиком

Пројекције филмова ,,Мама миа! Идемо поново“ и ,,План бекства 2“ одржаће се у четвртак 19. јула у 19:00 и 21:00 час у великој сали Дома кулутуре у Грачаници.

 Мама Миа! Идемо поново:

 Десет година после филма Мама Миа који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, враћамо се на чаробно грчко острво Калокери и уз потпуно нову и оригиналну музику засновану на песмама популарне групе АБА. Уз глумачку екипу из првог дела, коју су појачале Лили Џејмс и планетарна звезда Шер, ова музичка комедија у наше биоскопе стиже 19. јула 2018. године. Радња филма нас враћа напред – назад кроз време како бисмо видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас.

План бекства 2:

Годинама након што је побегао из ултрамодерног затвора из којег је немогуће побећи, Раj је окупио нову врхунску екипу. Међутим, када један од чланова његовог тима нестане, Бреслин је присиљен да се врати у пакао на земљи и поново побегне из истог, како би спасио свог пријатеља осуђеног на бруталну борбу познатију као Хад.  Наставак акционог спектакла из 2013. године.

Kарте за обе пројекције се могу купити на билетарници Дома културе „Грачаница“ средом и четвртком, по цени од 250 динара.